Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2007

Μαυροντυμένοι...

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και?

maya είπε...

πίκρα...
καλημέρα εύχομαι
χ

Μαριλένα είπε...

Kαλημέρα διαστήματα.
Τελικά τι έγινε με τη χτεσινή συγκέντρωση;

diastimata είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
και?
Τι "και"; Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Κρέμασα ένα βίντεο από την κινητοποίηση. Δεν έχει "και"!

@ maya
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξαναχρειαστούν συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες...

@ Μαριλένα
Kαλημέρα Μαριλένα. Θα έλεγα ότι, για τα μέτρα της Θεσσαλονίκης, ήταν πετυχημένη. Πραγματική βουβή διαμαρτυρία, από μαυροντυμένους πενθούντες. Έκανε εντύπωση. Δυστυχώς, η τηλεοπτική κάλυψη έγινε μόνον από την TV100 και την ET3. Οι υπόλοιποι περιορίστηκαν σε λίγα πλάνα από ψηλά(από το ίδιο σημείο που "τράβηξα" κι εγώ) και μια μικρή αναφορά.

NY ANNA είπε...

H Αθήνα πάντα κλέβει τα πρωτεία.
Ως συνήθως.
Πάντως οι εφημερίδες σήμερα είχαν τις συγκεντρώσεις πρωτοσέλιδο.
Όχι κι άσχημα.
Αν και προτιμώ τα πιο ουσιαστικά πράγματα.
Όπως τις περιπολίες για παράδειγμα.
Ένα παράδειγμα.
Καλησπέρες.

diastimata είπε...

@ ny anna
Καλησπέρα και σε σένα. Κι εγώ προτιμώ τις περιπολίες, την προσφορά βοήθειας, τη συμμετοχή στην αναδάσωση, στην ανακύκλωση και πάει λέγοντας...

iF.. igeneia είπε...

Στην Αριστοτέλους πήγε κανείς?

mpoumpoula είπε...

εγω πέρασα μια βόλτα αλλά τελικά κατέληξα στο Λευκό Πύργο...βλακεία κατα την άποψή μου...αφού γίνονται έργα και ήταν πολύ στενάχωρα...
Μού άρεσε όμως που είδα πολύ κόσμο, όχι μόνο νέους blogger αλλά ανθρώπους όλων των ηλικιών

diastimata είπε...

@ igeneia
Λίγοι. Κι αυτοί, έπαιρναν το δρόμο για το Λευκό Πύργο, είτε κατά παρέες, είτε ένας-ένας. Πάντως, στο Λευκό Πύργο νομίζω ότι ήταν καλύτερα. Πιο όμορφα.

@ mpoumpoula
Μωρέ, μου τη σπάνε οι δεκάδες καφετέριες. Εσύ να διαδηλώνεις κι οι άλλοι να πίνουν καφέ με το ένα πόδι πάνω στ άλλο...

Μαριλένα είπε...

Δεν έχεις κι άδικο: αποκαρδιωτική εικόνα.

Μαριλένα είπε...

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι για τρία λεπτά να προκαλέσουμε μαζική α-κινητοποίηση, στην μνήμη των νεκρών και των χαμένων, στην ελπίδα μιας διαρκούς και μόνιμης διαμαρτυρίας για προστασία και αναγέννηση.

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι για τρία λεπτά να προκαλέσουμε μαζική α-κινητοποίηση, οχημάτων, εργασιών, σκέψεων, θορύβων όρθιοι και σιωπηλοί όπου βρεθούμε να αφουγκραστούμε τους ήχους της γης.

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι για τρία λεπτά να προκαλέσουμε μαζική α-κινητοποίηση, όλου του συστήματος, οικονομικού, πολιτικού, εργασιακού, επικοινωνιακού να δείξουμε ότι δεν είμαστε πολλοί, είμαστε όλοι, που πενθούμε, ελπίζουμε και συμπαραστεκόμαστε ενεργά.

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι για τρία λεπτά να προκαλέσουμε μαζική α-κινητοποίηση, να παγκοσμιοποιήσουμε το δικό μας μήνυμα σε όλο το πλανήτη στέλνοντας το μήνυμα για συμμετοχή την ίδια ώρα Ελλάδας σε όλο τον κόσμο σε όλες τις γλώσσες.

Μήνυμα για SMS και email

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΗ Α-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΙ, ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΛΟΙ, ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

Διαδώστε την προσπάθεια με sms και email στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε απλούς πολίτες , Μ.Μ.Ε., Οργανώσεις. Όποιος μπορεί ας το μεταφράσει . Να γίνει μήνυμα σε όλες τις γλώσσες του κόσμου μιας κοινής αφετηρίας, μιας κοινής προσπάθειας, μιας κοινής νέας αρχής.

Περισσότερα και συντονισμός δράσης στο http://manosnik.blogspot.com/


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ