Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010

Είδα την Τζούλια και τον Δεσποτίδη


ΥΠΟΘΕΣΗ: Νεαρή που περιμένει το boyfriend της, αποφασίζει να διασκεδάσει με ένα μπουκάλι σαμπάνιας. Την ώρα της μεγάλης έξαψης, το boyfriend έρχεται και αναλαμβάνει δράση ως το τέλος...

ΚΡΙΤΙΚΗ: Περιμέναμε περισσότερα από ηθοποιούς με τέτοια πείρα. Δυστυχώς, η Τζούλια κι ο παρτενέρ της, αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Με τέτοια performance, η αγαπητή Τζούλια δεν μπορεί να ελπίζει ότι θα κρατήσει, σε μια βδομάδα, στα χέρια της, το αγαλματάκι. Θα μείνει με ό,τι άλλο σκληρό έχει... Διεκπεραίωσε το ρόλο, μουρμούρισε τις ατάκες της και, συχνά-πυκνά, μπέρδεψε τα λόγια της. Ο παρτενέρ, στάθηκε στο ύψος του. Ίσως θα έπρεπε ο μεν σεναριογράφος να του δώσει περισσότερες ατάκες, ο δε σκηνοθέτης περισσότερα γκρο. Για τον πρώτο, δε νομίζουμε να περιμένει βραβείο. Οι διάλογοι ήταν φτωχοί και δε βοηθούσαν την πλοκή. Ο δεύτερος, περιορίστηκε να αντιγράψει άλλους μετρ του είδους. Τα κοστούμια, ταίριαζαν γάντι στους χώρους και την εποχή.

ΝΑ ΤΟ ΔΩ; Αν μπορείς να το κατεβάσεις από torrents, δε χρειάζεται να σπαταλήσεις 19,95 στο περίπτερο. Παρόλα αυτά, μαντεύουμε ότι θα "σπάσει" ταμεία. Χαρακτηριστική περίπτωση φθηνής παραγωγής που φέρνει, με το παραπάνω, τα λεφτά της. Κάτι σαν το "Φθηνά Τσιγάρα".

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΡΕΚΤΗΣ: Δες "Το Ρετιρέ της Καβάλας", "Το Παλαμάρι του Βαρκάρη", "Εμείς οι Βλάχοι όπως λάχει", "Αυτοκράτειρα Θεοδώρα" (για τις παρόμοιες ερμηνείες). Εκ των ων ουκ άνευ το "Διαμάντια στο Γυμνό Κορμί της" -τη γερμανική version.

ΥΓ. Ναι, στο σκίτσο υπάρχει υπονοούμενο για τον συγγραφέα της παρούσης δημοσίευσης.

5 σχόλια:

Кроткая είπε...

lollllllllllll
έσκασες τα 19,95 ή παίζει ήδη στα τόρρεντς?

maya είπε...

όταν λες τζούλια είναι το κοριτσίδιο με τα άσπρα χείλια ?


μούλειψες .
χχχχχχχχχχ

diastimata είπε...

@ Кроткая

Ε όχι και 19,95 για την Ξανθιά όταν για τη Τζένα Τζέιμσον δίνουμε 9 ευρώ! (είδες γνώσεις ο παπούς;)

@ maya

Ναι, ναι, αυτή! Και να σκεφτείς ότι υπάρχουν ομόφυλοί μου που τη γουστάρουν τρελά! Αχ... o tempora...

(Κι εσείς μου λείψατε)...

ria είπε...

επιτέλους πίσω στα παλιά καλά λημέρια!

diastimata είπε...

@ ria

Και από Απρίλιο που θα σφίξουν τα πράγματα στο επάγγελμα θα ΄χουμε και... περισσότερο χρόνο να τα λέμε!