Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μας βλέπουν!!!


Δε βάζουμε μυαλό... Δυστυχώς, πρέπει να γίνει το κακό, για να συνετιστούμε. Κι όταν δε βάζουμε εμείς μυαλό και το πάθουμε, πάει καλά. Όταν πάρουμε στο λαιμό μας αθώους; Για τους 22 οδηγούς που πιάστηκαν να οδηγούν μεθυσμένοι, στις 7 και 8 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη ο λόγος. Τους 67 που οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα, μπορεί να τους συγχωρήσω. Τους 156 που οδηγούσαν χωρίς κράνος ή ζώνη, τους λυπάμαι. Όμως, τους 41 που προσπερνούσαν αντικανονικά, τους 18 που πέρασαν με κόκκινο, τους 12 που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα και τους 22 σουρούκλες, ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, δεν μπορώ να τους συγχωρήσω.
Ας κάνουν ό,τι θέλουν με τη ζωούλα τους. Με τη δική μου ζωή, όμως, γιατί παίζουν;
Ουστ από δω, μπουρδόμαγκες!

Σχόλια

Ο χρήστης AVRA είπε…
ειναι τραγικο βρε παιδι μου..ειναι απιστευτη η βλακεια αφενος και η εγκληματικοτητα αφετερου που τελικα αφορα σε ολους μας!
Ο χρήστης NY ANNA είπε…
Αν και πέρασα να δω τη συνέχεια του αποκάτω κι έπεσα πάνω σε αυτή την τραγική εικόνα και μου κόπηκε η μιλιά, τώρα που την ξαναβρήκα, σου λέω: χώσε, χώσε και σώσε...
Άκου κι αυτό...
Το χειμώνα, με πείσανε, έπειτα από πολλά πολλά χρόνια, να πάω σε ένα μπουζουκάδικο πολύ γνωστό (μη με κοιτάς έτσι, γιόρταζε η γκόμενα του κολλητού, τι να κάνω;). Έβαλα κι εγώ ωτασπίδες και πήγα.
Πέρα από τη φρίκη που τράβηξα λόγω της γνωστής αισθητικής, είδα το εξής: Κωλόπαιδα νεοελληνάκια (συγνώμη, αλλά το ξέρεις το βρωμόστομά μου!), χώνανε 200άρες στις λουλουδούδες και στα "ξύδια" και μετά, τύφλα, μην μπορώντας καν να βρούνε την πόρτα, παίρνανε το αυτοκίνητό τους για να γυρίσουν σπίτι. Όταν δεν άντεξα και ρώτησα κάποιον βγαίνοντας, μα γιατί δεν παίρνετε ένα ταξί, αφού δεν είστε καλά, ξέρεις τι μου απάντησε; "Ταξί; Μα αφού είναι ακριβόοοοοοοοοοοοοοο!"
Οπότε μαζί σου, δαγκωτό. Άμα λάχει βγάζω και την κοντόκανη από το μπαούλο για τη σχετική... σταυροφορία. Έτσι, "δημοκρατικά"... Όσο "δημοκρατικός" είναι κι αυτός που τύφλα παίρνει το αυτοκίνητο και κάνει ό,τι μπορεί να με σκοτώσει. Αει-σιχτίρ.
Γιατί αυτή η νεοελληνική "μαγκιά" είναι ξεφτιλισμένη και δεν τη γουστάρω.
Ουστ...
(Πάλι μου ανέβηκε η πίεση... Πάω να... δροσιστώ η γυναίκα!)
Τα πιο δροσερά φιλιά μου...
(Υ.Γ.: Άκου Βαθύ Μωβ! Χαχχχχχ!)
Ο χρήστης UrbanTulip είπε…
Άμα δεν εκτιμάς την ανθρώπινη ζωή...

diatimata μου, τέλειο το ποστάκι για τους Queen.
Μ αρέσει πολύ το Innuendo
Ο χρήστης ria είπε…
σε ένα μπλογκ παλιότερα, ήταν ένας που κατηγορούσε τον υφιπουργό δημοσίας τάξεως για τα ατυχήματα.

φταίει ο καθένας μας. μα πιο πολύ όσοι πίνουν και δε σέβονται τον άλλο που δε χρωστάει τίποτα να τον πάρει μαζί του στον άλλο κόσμο. όχι μόνο το αυτοκίνητο έπρεπε να τους παίρνουν όσοι οδηγούν μεθυσμένοι αλλά να τους κλείνουν και μέσα για 20 μέρες και να μην έχουν δικαίωμα να ξαναοδηγήσουν!

ξεχνάτε την ηλίθια τη γυναίκα του γκάλη που έξω από την κατερίνη με την πόρσε της σκότωσε ένα ζευγάρι ιατρών που άφησαν πίσω δυο παιδάκια ορφανά επειδή αυτή δεν άντεξε τη δημοσιότητα του άντρα της και έπινε σα σφουγγάρι?????
Ο χρήστης Кроткая είπε…
τα πήρες ε?
δίκιο έχεις.
Ο χρήστης november είπε…
"Σουρούκλες;"

ΧαχαχαχαΧα...

Honestly άσπρε φίλε μου, ώρες ώρες το λεξιλόγιό σου με αφήνει άφωνη...

:-p
Ο χρήστης maya είπε…
είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τα νούμερα!
ακόμη και γω που δεν τόχω με τους αριθμούς, έφριξα!

σουρούκλες...?
:)))))))

καλημέρα παρ'όλα.
χχχχχχχχχχχχ
Ο χρήστης diastimata είπε…
Καλημέρα σε όλους!

Αν και δεν έφυγα σε διακοπές, μπαίνω όλο και πιο αραιά στο blog μου. Ο λόγος; Οι διακοπές. Το ποστ που θα ακολουθήσει, θα δώσει εξηγήσεις.
Ο χρήστης diastimata είπε…
Υ.Γ. Συγνώμη που αφήνω χωρίς απάντηση τα σχόλιά σας, αλλά πέρασε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που νοιώθω ότι κοροϊδεύω αν απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά...
Ο χρήστης diastimata είπε…
Υ.Γ.2. Το ξανασκέφτηκα και θα επανέλθω με ξεχωριστές απαντήσεις, αφού, όμως, ποστάρω κάτι νέο, που να εξηγεί το γιατί χάθηκα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια αρχή, πριν καιρό...

"Θεριό ανήμερο"! Η κυρα-Λένη ήταν, πάλι, παπόρι... "Αυτός ο σατανάς, με διαόλισε, χρονιάρα μέρα"!

Ο Γιάννης και τα άλογα...

Και τι ζητούσε; Τι ζητούσε; Μια ευκαιρία στον παράδεισο να... ζούσε. Και πήγε. Παράδεισος και κόλαση μαζί, το Λευκοχώρι. Γύρω στα 50 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, στο δρόμο προς τις Σέρρες. Εκεί αγνάντευσε, κάπνισε ένα τσιγάρο (κάπνιζε ακόμη τότε) και αποφάσισε να φτιάξει, από το μηδέν, το Αγνάντι. Ο Γιάννης Γεωργακόπουλος πάλεψε με Θεούς, με Δαίμονες, με την τύχη του, με τις λέ ξεις και, πέρα από το γνωστό τραγούδι που μελοποίησε ο Λ. Μαχαιρίτσας (Και Τι Ζητάω), έφτιαξε ένα ποίημα: Ένα αγρόκτημα με άλογα, με κανώ, με οχήματα παντός εδάφους και με καταπληκτικό φαγητό. Εκεί συνάντησε και τον έρωτα. Παντρεύτηκε και ,μαζί με τη γυναίκα του, έχτισαν κι έναν ξενώνα. Το αγρόκτημα στη μία άκρη του χωριού και τον ξενώνα στην άλλη. "Για να ΄μαι πάντα... πρώτος στο χωριό", λέει... Χιουμορίστας, αλλά και παθιασμένος, ζωγράφος, στιχουργός, σταβλίτης, μάγειρας, πολυτεχνίτης, αλλά σε καμία περίπτωση... ερημοσπίτης. Πολύ καλός για παρέα, μαχητής, των δρόμων και των δασών. "Δεν προσκυν

Ένα λούμπεν νευρόσπαστο

Τον γνώρισα το 1969. Μαθητής δημοτικού, έψαχνα, μέσα στο επαρχιακό πρακτορείο εφημερίδων, κάποιο βιβλίο ή, έστω, τα «Κλασσικά Εικονογραφημένα». Ο ξάδελφός μου είχε ένα τεύχος, με την Οδύσσεια και είχα ενθουσιαστεί. Έψαχνα κάτι παρόμοιο. Τα «Κλασσικά» ήταν μηνιάτικο περιοδικό. Είχε τελειώσει. Περιδιάβαινα, έτσι, τις στοίβες των εφημερίδων και των περιοδικών, όταν το μάτι μου έπεσε σ αυτόν. Ήταν εξώφυλλο. Σούπερ σταρ των κόμικς, αλλά και κωλοχαρακτήρας. Σίγουρα ο νεαρός που κανείς δεν θα έβαζε στο σπίτι του: Αν ήσουν κοπέλα, δεν θα εμπιστευόσουν ποτέ έναν μόνιμα άνεργο τύπο, που φοράει ναυτική μπλούζα και ξεχνάει να φορέσει παντελόνι. Αν ήσουν νεαρός, η μάνα σου θα σου έκανε το βίο αβίωτο με τον «φίλο που δεν δουλεύει ποτέ και περνάει τη μέρα του σε μια αιώρα». Ο Ντόναλντ, όμως, δεν ήταν ένας χαρακτήρας πρώτης ανάγνωσης. Ήταν πολυεπίπεδος ήρωας. Η πρώτη ιστορία που διάβασα, ήταν μια περιπέτεια του πλουτοκράτη τσιγκούνη θείου, του Σκρουτζ Μακ Ντακ. Φοβόταν ότι οι Λύκοι θα του έκλεβ