Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τραγικό...


Αντιγράφω (από email που μου ήρθε, αν και πιστεύω ότι το κείμενο κάπου έχει δημοσιευθεί, σε site, ή blog):
Η 27χρονη Jade Goody, η πιο γνωστή παίκτρια reality της Βρετανίας φέρεται να διαπραγματεύεται την πώληση των δικαιωμάτων για την τηλεοπτική κάλυψη του…τέλους της ζωής της. Η Goody πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο και όλη η Βρετανία παρακολουθεί με ενδιαφέρον και συγκίνηση την ιστορία της.
Πριν από λίγες ημέρες οι γιατροί την πληροφόρησαν ότι της απομένουν μόλις λίγες εβδομάδες ζωής. Την επόμενη κιόλας ημέρα, η – ομολογουμένως – πολύ άτυχη κοπέλα, προσέλαβε ατζέντη ο οποίος θα αναλάβει να πουλήσει την ιστορία της σε όποιον προσφέρει τα περισσότερα χρήματα. Μεταξύ άλλων οι τηλεθεατές θα δουν και το γάμο της, ο οποίος μάλιστα θα τελεστεί στην έπαυλη του Elton John. Η ίδια δηλώνει ότι έχει καλό σκοπό και ότι πουλάει την ιστορία της για να μαζέψει χρήματα για τα δύο παιδιά της, ηλικίας 4 και 5 ετών.
H Jade Goody έγινε γνωστή στη Βρετανία, χάρη στη συμμετοχή της στο Big Brother, το 2002. Παρόλο που δεν κέρδισε, έγινε η αγαπημένη του κοινού και των tabloid.. Έπιασε το νόημα και πέρασε τα επόμενα έξι χρόνια, συμμετέχοντας σε απανωτά reality show.
Το 2007, καθώς έπαιζε στο Celebrity Big Borther, η Goody κατηγορήθηκε για ρατσιστική συμπεριφορά όταν τσακώθηκε - σε ζωντανή μετάδοση - με την Ινδή ηθοποιό Shilpa Shetty. Για να εξιλεωθεί, η νεαρή Βρετανίδα αποφάσισε να πάει στην Ινδία και να πάρει μέρος σε…άλλο ένα reality. Και ακριβώς εκεί, τον Αύγουστο του 2008 και πάντα σε ζωντανή μετάδοση, η Goody έμαθε ότι είχε καρκίνο.
Και τώρα που ετοιμάζεται να αφήσει τον κόσμο τούτο, είναι αποφασισμένη να το κάνει όπως και σχεδόν όλα τα άλλα πράγματα στη ζωή της: μπροστά στις κάμερες.

H φωτογραφία, με τίτλο Portable Television είναι της Claire Gray, από το photo.net

Σχόλια

Ο χρήστης ria είπε…
κρίμα που έχει καρκίνο και θα πεθάνει, αλλά δεν περίμενα να το κάνει και δημοσίως και να βγάλει και λεφτά από αυτό! έστω και αν ο σκοπός της είναι να εξασφαλίσει τα παιδιά της...
Ο χρήστης Μαριλένα είπε…
η απελπισία, πολλά μπορεί να κανει.

δεν ξέρω.
εννοείται πως δεν μπορώ να κρινω εγώ τι κανει ένας άνθρωπος σε τέτοια κατάσταση.
Ο χρήστης el Romandante είπε…
γεια χαρά
ρίξτε και μια ματιά εδώ, για το ίδιο θέμα
http://stahtikaiburberry.blogspot.com/2009/02/some-girls-are-bigger-than-others.html

φιλικά
Ο χρήστης tzo είπε…
δε βαριέστε όλα τα έχουμε δει πια...
Ο χρήστης diastimata είπε…
@ ria

Από ότι διάβασα αλλού, και το γάμο της σε... απευθείας σύνδεση θα τον κάνει!

@ Μαριλένα

Ο... αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλλέτω, δηλαδή...

@ el Romandante

Καλώς ήρθες. Ενδιαφέρον...

@ allitnil

Πες το ψέμματα... Εδώ το ΄σκασε για... δεύτερη φορά, με τον ίδιο τρόπο, ο Παλαιοκώστας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό είναι το τέλειο blog για όποιον θέλει να μάθει για αυτό το θέμα. Ξέρετε τόσο μεγάλο μέρος σχεδόν σκληρός του να υποστηρίξει με σας (όχι ότι εγώ πραγματικά θα ήθελα ... Haha). Βάζετε σίγουρα μια νέα εκδοχή σχετικά με ένα θέμα thats που έχουν γραφτεί εδώ και χρόνια. Μεγάλη πράγματα, απλά υπέροχα!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μια αρχή, πριν καιρό...

"Θεριό ανήμερο"! Η κυρα-Λένη ήταν, πάλι, παπόρι... "Αυτός ο σατανάς, με διαόλισε, χρονιάρα μέρα"!

Ο Γιάννης και τα άλογα...

Και τι ζητούσε; Τι ζητούσε; Μια ευκαιρία στον παράδεισο να... ζούσε. Και πήγε. Παράδεισος και κόλαση μαζί, το Λευκοχώρι. Γύρω στα 50 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, στο δρόμο προς τις Σέρρες. Εκεί αγνάντευσε, κάπνισε ένα τσιγάρο (κάπνιζε ακόμη τότε) και αποφάσισε να φτιάξει, από το μηδέν, το Αγνάντι. Ο Γιάννης Γεωργακόπουλος πάλεψε με Θεούς, με Δαίμονες, με την τύχη του, με τις λέ ξεις και, πέρα από το γνωστό τραγούδι που μελοποίησε ο Λ. Μαχαιρίτσας (Και Τι Ζητάω), έφτιαξε ένα ποίημα: Ένα αγρόκτημα με άλογα, με κανώ, με οχήματα παντός εδάφους και με καταπληκτικό φαγητό. Εκεί συνάντησε και τον έρωτα. Παντρεύτηκε και ,μαζί με τη γυναίκα του, έχτισαν κι έναν ξενώνα. Το αγρόκτημα στη μία άκρη του χωριού και τον ξενώνα στην άλλη. "Για να ΄μαι πάντα... πρώτος στο χωριό", λέει... Χιουμορίστας, αλλά και παθιασμένος, ζωγράφος, στιχουργός, σταβλίτης, μάγειρας, πολυτεχνίτης, αλλά σε καμία περίπτωση... ερημοσπίτης. Πολύ καλός για παρέα, μαχητής, των δρόμων και των δασών. "Δεν προσκυν

Ένα λούμπεν νευρόσπαστο

Τον γνώρισα το 1969. Μαθητής δημοτικού, έψαχνα, μέσα στο επαρχιακό πρακτορείο εφημερίδων, κάποιο βιβλίο ή, έστω, τα «Κλασσικά Εικονογραφημένα». Ο ξάδελφός μου είχε ένα τεύχος, με την Οδύσσεια και είχα ενθουσιαστεί. Έψαχνα κάτι παρόμοιο. Τα «Κλασσικά» ήταν μηνιάτικο περιοδικό. Είχε τελειώσει. Περιδιάβαινα, έτσι, τις στοίβες των εφημερίδων και των περιοδικών, όταν το μάτι μου έπεσε σ αυτόν. Ήταν εξώφυλλο. Σούπερ σταρ των κόμικς, αλλά και κωλοχαρακτήρας. Σίγουρα ο νεαρός που κανείς δεν θα έβαζε στο σπίτι του: Αν ήσουν κοπέλα, δεν θα εμπιστευόσουν ποτέ έναν μόνιμα άνεργο τύπο, που φοράει ναυτική μπλούζα και ξεχνάει να φορέσει παντελόνι. Αν ήσουν νεαρός, η μάνα σου θα σου έκανε το βίο αβίωτο με τον «φίλο που δεν δουλεύει ποτέ και περνάει τη μέρα του σε μια αιώρα». Ο Ντόναλντ, όμως, δεν ήταν ένας χαρακτήρας πρώτης ανάγνωσης. Ήταν πολυεπίπεδος ήρωας. Η πρώτη ιστορία που διάβασα, ήταν μια περιπέτεια του πλουτοκράτη τσιγκούνη θείου, του Σκρουτζ Μακ Ντακ. Φοβόταν ότι οι Λύκοι θα του έκλεβ