Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2009

Σοκ! Νέο κρούσμα παιδικής πορνογραφίας!

Το διάβαζα, το ξαναδιάβαζα και δεν μπορούσα να το πιστέψω: Θεσσαλονικείς, Αθηναίοι, Μυτηλινιοί, Μυκονιάτες, συμμετείχαν στο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας το οποίο εξαρθρώθηκε σε συνεργασία με την Ιντερπόλ και την αστυνομία της Βρετανίας. Ανάμεσά τους, αξιωματικοί, δημόσιοι υπάλληλοι και... ένας παπάς(αυτό το τελευταίο, το πίστεψα με την πρώτη)!
Οι Ελληνικές διωκτικές αρχές ειδοποιήθηκαν από τη μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου και, από τις έρευνες που διήρκεσαν από τις 10 Δεκεμβρίου 2008 ως τις 26 Ιανουαρίου 2009, αποδείχτηκε πως, στο κύκλωμα έπαιρναν μέρος 35 άτομα, από Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Μυτιλήνη, Πάτρα, Μύκονο, Ορεστιάδα και Πρέβεζα.
Οι 11 από αυτούς συνελήφθησαν, ενώ για 14 από τους τους υπόλοιπους έχει παρέλθει το Αυτόφωτο και σχηματίστηκε δικογραφία.
Για τους υπολοίπους η έρευνα συνεχίζεται. Δεν έχουν προκύψει, λέει, επαρκή στοιχεία. Έχει καλώς. Για τους 14, όμως, που εξακολουθούν να κυκλοφορούν; Αυτόφωρο τέτοιο αδίκημα; Δεν ξέρω αν φασίζω επικίνδυνα, όμως μόνο που σκέπτομαι πως θα μπορούσε η κόρη μου να φιγουράρει σ ένα από τα βιντεάκια τους, γίνομαι θηρίο ανήμερο! Κι υιοθετώ λύσεις αυτοδικίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι φερόμενοι ως δράστες, πλήρωναν συνδρομή (περίπου 80 δολάρια ΗΠΑ) και έμπαιναν, ως χρήστες, σε ιστοσελίδες με περιεχόμενο σκληρό πορνό. Εκεί, διακινούσαν μεταξύ τους βιντεάκια, στα οποία εικονίζονταν ανήλικοι να κάνουν σεξ με μωρά (ακόμη και έξι μηνών). Οι περισσότεροι ανήλικοι ήταν δεμένοι πισθάγκωνα. Συνολικά κατασχέθηκαν πάνω από 28.000 gb δεδομένων(όλα βίντεο και φωτογραφίες σκληρού πορνό με ανήλικους).
28.000 γίγας! Μα θα τρελαθούμε εντελώς; Δηλαδή, δε μιλάμε για μια άρρωστη διαστροφή. Μιλάμε για κανονικό επάγγελμα! Ας όψεται ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων. Διαφορετικά, τα ονόματά τους θα φιγουράριζαν, φόρα παρτίδα, σε blog, τηλεοράσεις και εφημερίδες. Και πείτε με, τώρα, τηλεκανίβαλο. Όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση (και σε ό,τι έχει να κάνει με παιδιά) με καταλαμβάνουν άγρια και πρωτόγονα συναισθήματα. Που οδηγούν σε σκέψεις του στιλ: "Μήπως να επαναφέρουμε το παλιό, καλό, έθιμο του ανασκολοπισμού";

Η φωτογραφία είναι από το Ίντερνετ και ουδεμία σχέση έχει με το θέμα

2 σχόλια:

renata είπε...

Αν καταλήξουν στη φυλακή θα ανασκολοπίζονται συχνά. Οπότε τέτοια τιμωρία τους εύχομαι!

Σε καταλαβαίνω όμως, γιατί ο καθένας αυτό σκέφτεται, ειδικά αν έχει παιδιά, ανίψια κλπ. (Φτου! Φτου! φτου! )

ria είπε...

και μετά λέγανε οπισθοδρομικό το βουλευτή του λάος που ήθελε να ευνουχίσει τους παιδεραστές!
γιατί άραγε καταργήσαμε την ποινή του θανάτου!