Σάββατο, 3 Μαΐου 2008

Οι μέρες και οι... νύχτες

Για Παγκόσμια Ημέρα ξεκίνησε, αλλά βγήκε νύχτα:

http://aspropoulis.blogspot.com/2008/05/blog-post_03.html

3 σχόλια:

renata είπε...

Εμ γι αυτό κατήντησες ακριβοθώρητος στο ίδιο σου το μπλογκ (αυτό)! Πώς να τα προλάβεις όλααααα? !!

Κωστης Γκορτζής είπε...

'Σχολίασα' στο πρωτότυπο! :-)
(με χαρά για τη ...γνωριμία)

diastimata είπε...

@ renata

Εμ, για όλα υπάρχει μία εξήγηση! Όπως, επίσης, για τη σημερινή μου καθυστέρηση. Σε λίγο θα βάλω ένα λινκ, που θα εξηγεί κι άλλα πράγματα για τις καθυστερήσεις μου.

(Γιατρέ μου, έχω καθυστέρηση... Τι να κάνω;)


@ Κωστης Γκορτζής

Κωστή, χαίρομαι για τη... γνωριμία! Προσπαθώ, ασφυκτιώ, δεν ξέρω πόσο θα αντέξω. Συνάντησα το επάγγελμα το 1983, όταν αυτά που τόσο σωστά και γλαφυρά περιγράφεις στο σχόλιό σου στο πρωτότυπο, δεν είχαν, ακόμη, γίνει καθεστώς, αλλά τα αντιμετωπίζαμε ως συμπεριφορές ελάχιστων κακών συναδέλφων. Τα πράγματα άλλαξαν. Δυστυχώς. Σε τέτοιο σημείο, μάλιστα, που όσοι προσπαθούν να διατηρήσουν ένα επίπεδο, να μένουν εκτεθειμένοι -σχεδόν καθημερινά. Αντέχουμε. Κι ελπίζουμε.

ΥΓ. Στο επώνυμο blog αποφεύγω να απαντώ, κυρίως επειδή -δυστυχώς- οι επώνυμοι σχολιαστές-συνάδελφοι είναι ελάχιστοι και γίνονται ακόμη λιγότεροι όταν υπάρξει αντίλογος! Γι αυτό και απαντώ εδώ...

ΥΓ2. Γράφε εσύ! Κάποια στιγμή, θα αναγκαστούμε (οι... επαγγελματίες) να ανατρέξουμε στα γραπτά σου, για να αντλήσουμε στοιχεία. Γιατί τα εγκλήματα, αργά ή γρήγορα, αποκαλύπτονται. Έστω και όταν βρομούν τα πτώματα.